Зайрмагийн төрлүүдийн ялгаа
  1. Ice cream

Доод тал нь 10%-ийн тослогтой сүүгээр хийнэ. Тэгж байж тослогтой creamy болдог.

  1. Өндөгний тослогт мөхөөлдөс Eggcream

1 литр сүүнд доод тал нь 270 гр өндөг, өөрөөр хэлбэл доод тал нь 90гр өндөгний шар орсон бол өндөгний тослогт зайрмаг гэнэ. Онцлог нь ус холихгүй.

  1. Усан мөхөөлдөс

Нэрнийхээ дагуу гол нь уснаас бүтнэ. Дээр нь амт, үнэр нэмнэ. Ихэвчлэн хөлдүү байхаас гадна шингэн хэлбэрээр ч нийлүүлдэг. Түүнийг хэрэглэгчид өөрсдөө хөлдөөгчид хийж хөлдөөдөг.

  1. Сүүн мөхөөлдөс

Сүүн зайрмагт 70%-с илүү нь сүү байдаг. Дээр нь элсэн чихэр, бусад амтыг нэмнэ.

  1. Цөцгийт

Доод тал нь 18%-ийн тослогтой цөцгий бол үндсэн орц нь. Түүгээр тослог ихтэй, зөөхийрхөг болдог.

  1. Жимст

Жимсний орц доод тал нь 20%, харин исгэлэн жимс бол дээд тал нь 10% байна. 

  1. Жимст Ice cream

Доод тал нь 8%-ийн тослогтой сүүгээр хийх ба үүний дээр жимсний тод амттай байна.

  1. Sorbet

Үүнийг бараг ундаа гэж болно. 25%-ийн жимсний орцтой байх боловч нимбэг зэрэг исгэлэн жимс бол 15% байна. Шингэнээс хагас хөлдүү, гэсгээмэл бүтэцтэй. Сүү агуулдаггүй онцлогтой.